Šípkový sirup
Šípky jsou jedním z nejbohatších zdrojů vitamínů C v přírodě. Tyto plody obsahují třísloviny, invertní cukr, sacharózu, pektin, kyselinu citronovou a jablečnou, flavonoidy a také vitamíny skupiny B a K.
Sirup můžete použít k přípravě osvěžující limonády, ale také k ochucení nebo oslazení jakékoliv čaje. Je vyroben metodou louhování bez varu, aby bylo zachováno co nejvíce vitamínů a dalších látek prospěšných pro lidský organismus.
Složení: výluh z plodů šípku, voda, cukr, kys. citronová
Objem: 40 ml
Doporučené ředění: 2:10
Doporučená spotřeba: do 3 měsíců od data výroby uvedeného na etiketě.
Větší variantu najdete zde https://www.zdravizpole.cz/sirupy/sirup-z-sipku/.
Tymiánový sirup
Tymián pěstujeme na poli, které není chemicky ošetřováno. Věnujeme bylinám zvláštní péči, a proto se z nich nebojíme vyrábět sirupy. Výroba se provádí procesem louhováním bez varu. Tento způsob umožní zachování obsahu především vitamínu C, který je znám pro své antioxidační účinky.
Složení: výluh z natě tymiánu, voda, cukr, kyselina citronová.
Objem: 40 ml
Doporučené ředění: 2:10
Variantu 250 ml najdete zde https://www.zdravizpole.cz/sirupy/sirup-z-tymianu/.
Zázvorový sirup
Je připravený louhováním zázvoru a přidáním cukru a kyseliny citronové. Sirup je oblíben zejména pro svou protizánětlivou schopnost, rozpouští hlen a pomáhá uvolnit ucpaný nos.
Složení: výluh ze zázvoru, cukr, kyselina citronová
Objem: 40 ml
Doporučené ředění 2:10
Sada obsahuje 3 x 40 ml.
Skladování v chladu a temnu.
Země původu: Česká republika
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.