Recepty

Hovězí maso na fenyklu s rajčaty

Suroviny 700 g hovězího masa (krk, plec) 1 velký fenykl případně 2 malé 1 kg rajčat 1 ks menší p...

Zelné placky

Suroviny 700 g bílého zelí (zhruba 1/2 větší hlávky) 2 hrsti škvarků nebo slaniny 4 vejce ...

Telecí maso na mrkvi s rozmarýnem

Zcela jednoduchý recept, který můžete uvařit i vašim nejmenším. 500g telecí plece/ krku 5 ks mrkve...

Krémová polévka z vodnice

Vodnice se stále více dostává znovu do podvědomí kuchařek jako zdravý a chutný druh zeleniny. Přesto...

Dýňová polévka s koriandrem

Přichází doba dýňová! Ano, je to tak, už jsou tu zas. Máslová, muškátová, špagetová, hokaido, a dalš...

Krém z pečené červené řepy

Pokud je vám tento recept povědomý, máte naprostou pravdu. Už jsme vám ho jednou nabídli, a sice na ...

Růžové italské rizoto s řapíkem

Italské rizoto se v české kuchyni velice rychle zabydlelo a to v mnoha podobách. Růžová s řapíkem je...

Tříbarevné carpaccio z řepy s kozím sýrem

Carpaccio z červené řepy je v letních vedrech vynikajícím osvěžením, ale také tipem, pokud se chcete...

Vaříme nejmenším s celerem

Od 4. měsíce zkoušíme samostatně + olej. Poté kombinujeme s bramborem, mrkví, fenyklem, řepou, špená...

Vaříme nejmenším s červenou řepou

Od 4. měsíce zkoušíme vařenou červenou řepu s olejem. Poté v kombinaci např.  s mrkví, bramborou, fe...

Nahoru
18 položek celkem