Suroviny 700 g hovězího masa (krk, plec) 1 velký fenykl případně 2 malé 1 kg rajčat 1 ks menší p...
Recepty
Suroviny 700 g bílého zelí (zhruba 1/2 větší hlávky) 2 hrsti škvarků nebo slaniny 4 vejce ...
Zcela jednoduchý recept, který můžete uvařit i vašim nejmenším. 500g telecí plece/ krku 5 ks mrkve...
Vodnice se stále více dostává znovu do podvědomí kuchařek jako zdravý a chutný druh zeleniny. Přesto...
Přichází doba dýňová! Ano, je to tak, už jsou tu zas. Máslová, muškátová, špagetová, hokaido, a dalš...
Pokud je vám tento recept povědomý, máte naprostou pravdu. Už jsme vám ho jednou nabídli, a sice na ...
Italské rizoto se v české kuchyni velice rychle zabydlelo a to v mnoha podobách. Růžová s řapíkem je...
Carpaccio z červené řepy je v letních vedrech vynikajícím osvěžením, ale také tipem, pokud se chcete...
Od 4. měsíce zkoušíme samostatně + olej. Poté kombinujeme s bramborem, mrkví, fenyklem, řepou, špená...
Od 4. měsíce zkoušíme vařenou červenou řepu s olejem. Poté v kombinaci např. s mrkví, bramborou, fe...