Vážení zákazníci, využijte dopravu Zásilkovnou i pro malé, dětské a keto zeleninové bedýnky a rozvoz zeleniny v neomezeném množství, až k vám domů.

Jak zařadit zeleninu do svého jídelníčku?

Možná právě prohlížíte naše stránky a říkáte si, jestli objednat velkou zeleninovou bedýnku nebo jen zeleninu z Polabí dle vaše výběru. Každopádně, ať už vyberete první nebo druhou variantu nešlápnete vedle.

Podělím se s vámi o jeden příběh.

Moje kamarádka, která má dvě malé děti a nikdy neholdovala vaření zeleniny se jednoho dne rozhodla, že udělá změnu. Možná to bylo i tím, že jsem neustále na naše srazy nosila zeleninové placky, pečenou zeleninu a její děti se často olizovaly za ušima. Také se jí líbilo, že přestože má plno potravinových alergií, dokázala jsem přinést variantu i pro ní.

Vždy, když přišla na trh, poradily jsme se, co by mohla uvařit třeba se špenátem, s řepou a nebo jen vzala dětem ředkvičky. Pokud nebyl čas, prošla naše zeleninové recepty. Začala postupně dětem nabízet jiné chutě a za pár týdnů viděla, že zelenina je součástí jejich jídelníčku úplně přirozeně. Často také využila připravenou zeleninovou bedýnku se sezónní zeleninou. Tak měla zeleninu na celý týden zajištěnou a už jen postupně zařazovala další a další druhy zeleniny do jídelníčku.

Naše zeleninové bedýnky z Polabí obsahují sezónní zeleninu. Obvykle mají stálý základ složený z brambor, cibule, mrkve, celeru, řepy a pak další položky, které měníme dle aktuální nabídky například špenát, ředkvičky, salát, řapíkatý celer, dýně, květák a další sezonní zelenina. Velká zeleninová bedýnka obsahuje zeleninu o přibližné váze 7 kilogramů.

V nabídce jsou také další zeleninové bedýnky například pro děti, která většinou obsahuje ovoce a je bez cibule nebo oblíbená keto bedýnka, která obsahuje nízkosacharidovou zeleninu.

Proč vám to všechno píšu?

Třeba byste také rádi změnili přístup vaší rodiny k zelenině. Váháte, protože už slyšíte manžela brblat nad zeleninovým talířem, ale nebojte se, jde jen o to, začít. Malá změna se také počítá.