Dovolujeme si vás informovat o předpokládaných letních termínech rozvozů zeleniny do Roztok, Libčic a Prahy, 13. 8. a 27. 8. Tyto termíny nejsou závazné a bude záležet na počtu objednávek. Děkujeme za pochopení a přejeme pěkné léto.

Hovězí maso na fenyklu s rajčaty

Suroviny

700 g hovězího masa (krk, plec)

1 velký fenykl případně 2 malé

1 kg rajčat

1 ks menší pórek

sádlo, sůl, pepř, mletý kmín, nové koření

 

Postup

Pórek nakrájíme na kolečka, dáme do hrnce se sádlem a lehce osmahneme. Nakrájené maso na nudličky opepříme a okořeníme. Vložíme do rozpáleného hrnce k pórku. Necháme zatáhnout a osolíme. Přidáme nakrájený fenykl na proužky a rajčata na kostičky. Vše zamícháme a dusíme do měkka. Můžeme péct i v troubě na 170 stupňů 2- 3 hodiny. Dochutíme solí a kořením dle chuti.

Jako přílohu doporučuji rýži natural.

Dobrou chuť :-)