Zelenina volná, Strana 3

Mezi tradiční podzimní zeleninu patří i růžičková kapusta. Je velice oblíbená pro svojí rychlou přípravu, ale i chuť.

Každý týden nově připravená mistička řeřichy. Řeřicha je skvělá jarní rostlinka plná vitamínů.

Hnědý salát dubáček s jemnou oříškovou chutí a křehkými listy - krásný na pohled, výborný na talíři.

Čerstvý svazek šalvěje lékařské. Oblíbená aromatická bylina pro přípravu čaje a k dochucení jídel.

Čerstvý listový špenát ve svazku vypěstovaný v Polabí. Špenát je krásně křupavý, připravený k přímé konzumaci nebo k vaření.

Uvařte si tu nejvoňavější bramborovou polévku, kterou znáte. Pro vás je tu zeleninová směs pro přípravu bramborové polévky.

Čerstvá zeleninová směs připravená přímo pro vaření pórkové polévky. Díky skvělému složení zeleninové směsi vše využijete.